Bij fysieke/mentale klachten of hormonale disbalans

Inhoud van het programma:

  • Uitgebreide intake 60 minuten
  • EMB Bloedtest + Analyse
  • Bespreken van het plan 90 minuten
  • 2 vervolgconsulten 45 minuten
  • 3 maanden ondersteuning via mail en Whatsapp
  • Altijd 10% korting op de supplementen van Vitakruid met code: Expectations10%
  • Pakketprijs 449,00

Belemmeren lichamelijke of geestelijke klachten jou om volop van het leven te genieten? Heb jij last van je darmen, migraine, eczeem, verminderde energie, slechte weerstand, slaapproblemen, verhoogde bloeddruk, diabetes, neerslachtigheid, stress of andere klachten?
Bij hormonale klachten, bv. Moodswings, buikkrampen, migraine, nachtzweten, een opgeblazen gevoel, sugarcravings, aankomen, opvliegers, vermoeidheid, en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Er wordt nog steeds vaak gezegd dat menstruatie en overgangsklachten er nu eenmaal bij horen...
Samen met de vele tips en tricks gaan we ervoor te zorgen dat jij weer in balans komt en weer lekker in je vel zit! De EMB test geeft inzicht in de oorzaak van het probleem.
Dit zorgt ervoor dat we het probleem bij de bron kunnen aanpakken. Met een op maat gemaakt plan gaan we er voor zorgen dat jou klachten verminderen en dat je weer volop kunt genieten!

Werkwijze:
Na je inschrijving ontvang je van mij per mail een uitgebreide vragenlijst. Deze vul je uiterlijk 5 dagen voor onze afspraak in, zodat ik mij zo goed mogelijk kan voorbereiden op ons gesprek.
We starten het traject met een uitgebreide intake. Het gesprek duurt gemiddeld 60 minuten. Tijdens dit gesprek bespreken we de door jou ingevulde vragenlijst, en kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie, leefstijl en klachten. Tijdens de intake nemen we ook meteen de bloedtest af.
Dit gebeurd dmv. een vingerprik. Er zijn maar een paar druppels bloed nodig. De afname gaat snel en je voelt er weinig van. Zodra de uitslagen van de bloedtest retour zijn, ga ik aan de slag met jou persoonlijke plan. De uitslag bespreken we tijdens het vervolgconsult, dit consult duurt ongeveer 90 minuten. Na het vervolgconsult kun je direct aan de slag met jouw persoonlijke plan.
Daarna volgen er nog 2 maandelijkse afspraken waarbij we kijken hoe het gaat en waarin we eventueel kunnen bijsturen. Tevens heb je 3 maanden de mogelijkheid tot het stellen van vragen via mail of whatsapp.

Contact opnemen

Ben je na het lezen van deze informatie gemotiveerd om te gaan werken aan een gezonde- en verantwoorde leefstijl? Ik help je graag!

Contactgegevens

Expectations and You
Haarzichtlaan 116
3451DR Vleuten

+31 6 41180834
info@expectationsandyou.nl

KvK: 72304057
BGN lidnummer: 4945